Wellmaxx Skineffect + vitamín C cream fluid RICH 50ml

-20%
3 body do věrnostního systému
Cena
1 031 CZK

Běžná cena
1 289 CZK

Ušetříte
20% (258 CZK)

Výrobce

Kód produktu
P00190

Skladem
ks
(43 ks na skladě)

Wellmaxx Skineffect + vitamín C cream fluid RICH 50ml Více

Wellmaxx Skineffect + vitamín C

Krémový fluid RICH

určený pro unavenou a suchou pleť

24-hodinový fluid revitalizuje pokožku a svojí inovativní kombinací aktivních složek pomáhá působit proti různým opravným mechanismům oslabení pokožky.

  • Stabilizovaný vitamín C
  • Vitamíny A+E
  • Juvenessence® (anti-aging systém)
  • Aquaxyl™
  • Cenné oleje (olej z brokolicových semínek, makadámiový olej, bambucké máslo, avokádový olej)
  • Hydratační systém Aquaxyl
  • Rostlinný glycerin
  • CM-glukan kvasinkový polisacharid (yeast polysacharid)

Použití: Naneste na vyčištěnou pleť ráno/večer.

POPIS

Produktová řada Wellmaxx Skineffect Medical Beauty přináší tři nové produkty s vitamíny krásy A, E a zejména se stabilizovaným derivátem vitamínu C a účinným ochranným systémem Juvenessence®, který detoxikuje a pomáhá zvrátit účinky stárnutí.

Stabilizovaný vitamín C, vitamín E a vitamín A – receptura postavená na silném antioxidačním komplexu ve spojení s tripeptidy Juvenessence® zpevňuje a rozjasňuje vzhled pokožky, minimalizuje viditelné známky fotostárnutí a ochraňuje pokožku před znečištěním a jinými stresovými faktory životního prostředí.

Vitamin C je ideální pro prevenci fotostárnutí, jakož i mimických linek a vrásek. Při použití v našich vysoce kvalitních přípravcích zajišťuje tato složka aktivační vlastnosti přírodních enzymů pro dosažení mladší vypadající pokožky, která vás překvapí zdravou a mladistvou září.

Tento tripeptid z hnědých řas Juvenessence® tlumí protein, který způsobuje rychlejší stárnutí pokožky. Oddálením předčasného stárnutí pleti se remodelují ochablé kontury. Praktický efekt se projevuje ve zlepšené soudržnosti buněk, optimalizované struktuře pokožky a hladkém reliéfu pokožky. Elasticita a tonus se zvyšují díky novým kolagenovým a elastinovým vláknům.

CM-glukan kvasinkový polisacharid chrání pokožku před dehydratací po stresu, urychluje regeneraci pokožky, chrání před ztrátou pevnosti způsobenou UV zářením, chrání kožní lipidy před poškozením UV zářením. Snižuje také hloubku vrásek, zvyšuje sebeochrannou schopnost pokožky, urychluje regeneraci pokožky a obnovuje její bariéru proti vlhkosti.

Hydro systém Aquaxyl je inovativní, hydratační a restrukturalizační aktivní složka rostlinného původu. Vyrobeno a kombinováno z přírodních látek dřeva a pšenice, posiluje kožní bariéru a činí pokožku jemnou a pružnou. Zvyšuje zásobu vody v pokožce a zároveň snižuje ztrátu vlhkosti. Viditelné zlepšení textury pleti je patrné již po krátké době a mikroreliéf je vyhlazený.

Rostlinný olej lisovaný za studena z dužiny avokáda s velmi vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin, vitamínů A, B, D, E, lecitinu a fytosterolů. Klinické studie ukázaly, že pokožka absorbuje tento přírodní olej rychleji než mnohé jiné oleje. Díky nesmýdlitelné části – avokadolu – je tento olej mimořádně dobře snášen. Obzvlášť snadno se nanáší na pokožku, dobře se vstřebává, váže vlhkost a vyhlazuje pokožku.

Olej z makadamových ořechů se získává z ořechů, které se vyskytují zejména v Austrálii, Africe a na Havaji. Vypadá velmi podobně jako lískový ořech. Díky vysokému obsahu kyseliny palmitolejové je olej obzvlášť přátelský k pokožce, chrání před dehydratací a je velmi dobře absorbován pokožkou.

Bambucké máslo: Strom roste zejména ve střední Africe a rodí švestkově vypadající ořechy, které obsahují až 50 % tukových složek. Kromě tukových složek obsahuje bambucké máslo nezmýdelněné složky, které ho činí obzvlášť hodnotným (až 6 %). Změkčující a hojivý účinek je způsoben mimo jiné i tímto podílem. Bambucké máslo navíc obsahuje vitamín E, alantoin a různé karoteny. Bambucké máslo chrání pokožku před dehydratací, má dobrou penetraci a promašťuje.

Vzácný, zlatavý až mírně zelenožlutý olej ze semen brokolice se získává z jemných semen brokolice. Vzorek mastných kyselin v oleji z brokolicových semen je výjimečný: kyselina linolová, kyselina eruková – mononenasycená mastná kyselina s dlouhým řetězcem a podobně i mononenasycená kyselina eikozenová s dlouhým řetězcem. Oba poskytují oleji oxidační stabilitu a přinášejí jedinečný, nemastný pocit. Již několik let si olej z brokolicových semen získává významnou oblibu, zejména jako složka dodávající lesk a náhražka silikonu. Vytváří lehké složení a zvyšuje hedvábný lesk pokožky. Olej z brokolicových semen je multitalent v kosmetických aplikacích.