Koronavirus (Covid-19)


Jako Covid-19 zhoršuje vlastnosti krve a co se v těle děje

Jako Covid-19 zhoršuje vlastnosti krve a co se v těle děje

Podle světových statistik WHO Covid-19, statistiky ukazují, jaké následky má nedokysličení těla. Kyslík SpO2 u pacientů s Covid-19 klesá pod 90%, někdy je to 80-90%. Normální hodnoty kyslíku SpO2 u zdravých lidí jsou cca. 98-100%, vždy však nad 95%. Při nízkém kyslíku během infekce Covid-19 nastává stav nedokysličení těla, který způsobuje, že krev "houstne".


Vitamín D - zvyšte přísun vitaminu D v období koronavirus

Vitamín D - zvyšte přísun vitaminu D v období koronavirus

Studie z Ameriky, ale i některých jiných států potvrdila, že až 80% hospitalizovaných pacientů s Covid-19, kteří měli těžší průběh mělo nedostatek vitamin D. Proč je vitamín D tak důležitý?

✔️ posiluje imunitu ✔️urýchľuje rekonvalescenci ✔️ snižuje riziko onemocnění jako influenza a jiných virových onemocnění

KETO AKADEMIE KETO RECEPTY KETO OTÁZKY AUTO-IMUNITNÍ ONEMOCNĚNÍ ZDRAVÉ STŘEVO A MIKROBIOM DOPORUČENÍ K FUNKČNÍ VÝŽIVĚ (HOLISTICKÝ PŘÍSTUP) Články a studie o nemocech Články o přístrojích a jejich využití v praxi Články a studie o vitamínech, polyfenolech a jiných látkách Články o kráse (žehličky na pleť, kosmetika podle věku)